Välkommen som ny kund

Vi ser fram emot att välkomna dig som kund och ta hand om dig på bästa sätt!  Vi hjälper dig med allt från att sätta upp en effektiv rekryteringsprocess och hitta rätt urvalsfrågor till att diskutera den bästa metoden för att integrera test i rekryteringsprocessen eller kanske samarbeta ännu bättre internt.

Börja här!
Link

Steg 1

Din kontaktperson

Onboarding, utbildning, implementering – kärt barn har många namn! Vad du än vill kalla det har du en dedikerad Customer Success Manager som följer dig genom hela din process och som även blir din kontakt i din fortsatta relation med ReachMee. Genom kontinuiteten av att ha en egen Customer Success Manager som dessutom har varit med under onboarding gör att ni kan ha en gemensam förståelse för vad era mål är med ReachMee och hur vi bäst ska ta oss dit.

Steg 2

Sätt en plan

Under det första samtalet finns det några viktiga punkter att gå igenom tillsammans:

Tidsplan
Tillsammans sätter vi upp en gemensam plan för när ni ska gå live och räknar sedan baklänges från det datumet för att planera in aktiviteter.

Mål
Första året brukar det vara bra att ha ett tydligt mål av vad ni vill uppnå med ReachMee. Exempelvis kan handla om allt från ett antal rekryteringar som ska genomföras till att cheferna skall hantera 80% av alla rekryteringar själva.

Steg 3

Workshop

En viktig del av processen är den workshop där vi diskuterar hur ni vill anpassa ReachMee efter er rekryteringsprocess och hur vi kan hjälpa er att utveckla er rekryteringsprocess baserat på vår erfarenhet. Det innebär bland annat att gå igenom er rekryteringsprocess i detalj, kandidatkommunikation i alla steg och hur chefer eller deltagare i projekt ska kunna bidra på bästa sätt.

Steg 4

Utbildning

För att du och dina kollegor ska känna er hemma i ReachMee direkt håller vi en eller flera utbildningar, antingen över webb eller direkt på plats. Ni sätter själva fokus för utbildningarna så att era kollegor får koll på vad de behöver veta och hur de ska använda ReachMee när de rekryterar. En bra idé brukar vara att spela in en av utbildningarna för att spara och ha till ett senare tillfälle för till exempel nyanställda, även om vi självklart kan komma tillbaka och utbilda.

Steg 5

Ni är igång!

Från start till slut kan det gå så snabbt som en vecka, men vanligtvis tar det fyra till fem veckor. På det gå live-datum vi satt kommer allt att vara redo för er så att ni kan börja arbeta i ReachMee direkt. Några veckor efter live-datum kommer du ha en förnyad dialog med din Customer Success Manager för att se till så att allt går som ni vill och att ReachMee fungerar precis så bra som ni önskat.

Personliga egenskaper är väldigt viktiga när vi rekryterar. Vi använder oss av screeningtester och när vi bytte till ReachMee, som arbetar med vår testleverantör, sparade vi mycket tid bara genom att slippa arbeta i flera system. Ska du hantera 1600 ansökningar krävs det att det går att automatisera och effektivisera.

SOS Alarm

Video från ReachMee-dagen 2018!