FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om ReachMee rekryteringsverktyg.

Jag är kund...

Jag behöver support...

För supportfrågor ska du i första hand kontakta er ”HelpMee” som kan hjälpa till med de flesta frågor som rör ReachMee. Det är en person som är specialutbildad av ReachMee och som brukar jobbar aktivt med rekrytering hos er. För person med supportansvar: vänligen skicka in din fråga till support@reachmee.com eller ring 08-410 366 01 så hjälper vi dig!

Var loggar jag in i ReachMee?

Alla kunder har egna login-länkar som är specifika för just dem. Har du inte fått tillgång till länken eller har glömt bort hur man loggar in? Kontakta er HR-avdelning eller ”HelpMee” på plats hos er så hjälper den dig.

Hur lär jag mig mer om ReachMee rekryteringssystem?

Väl inloggad i ReachMee kan du genom att klicka på ? högst upp i det högra hörnet komma åt ReachMee Academy. Där ger vi svar på de vanligaste frågorna om ReachMee Rekryteringsverktyg och du får möjlighet att lära dig mer hur du på bästa sätt kan använda ReachMee.

En gång i månaden anordnar vi dessutom en webbaserad grundkurs i ReachMee som är öppen för alla ReachMee-kunder. Läs mer och anmäl dig här!

Jag är jobbsökare...

Hur söker jag ett jobb?

För alla frågor kring att söka ett visst jobb är det arbetsgivaren som annonserar jobbet som du skall höra av dig till. Det är också via arbetsgivarens hemsida som du söker jobbet. Vi på ReachMee kan inte svarar på några frågor gällande de jobb som våra kunder utannonserar, när du kommer få återkoppling eller vad eventuella problem kan bero på. 

När du söker ett jobb där arbetsgivaren använder ReachMee som verktyg registeras din ansökan så snart den är ifylld och inskickad. Vill du sedan gå in och editera din ansökan i efterhand behöver du skapa ett konto alternativt logga in om du redan har ett konto. Det gör du under ”Logga in eller registrera dig”.

Vad händer med min ansökan?

Den hanteras av arbetsgivaren som följer sin specifika process. Alla frågor gällande din ansökan hänvisas till arbetsgivaren.

Jag vill söka jobb hos ReachMee!

På vår karriärsida hittar du alla våra lediga tjänster och möjlighet att skicka in en intresseanmälan. Vi letar ständigt efter drivna och engagerade individer med en stark vilja att förändra saker till det bättre. Läs mer om våra lediga positioner eller skicka in en spontanansökan.

Jag vill veta mer om ReachMee men är inte kund…

Boka en gratis demo!

Boka en gratis demo eller anmäl dig till vårt live-webinar – vi visar gärna hur ReachMee kan hjälpa dig att optimera dina rekryteringar. Självklart är du också varmt välkommen att slå oss en pling för att berätta mer om dina rekryteringsutmaningar: 08-410 366 00.

Låt dig inspireras 

I vårt kunskapscenter kan du ladda ner gratis guider, anmäla dig till kommande event och få tips och inspiration kring det senaste inom HR och rekrytering. Läs mer eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att vara först med att ta del av inbjudningar och senaste nytt.